North Sea Lubricants

North Sea Lubricants B.V. е водеща независима марка за смазочни продукти и глобален играч основан в Холандия. Формирана от ключови заинтересовани страни в смазочната индустрия, North Sea Lubricants предоставя изчерпателна селекция от европейски висококачествени смазочни продукти за все по-развиващия се пазар в днешно време.

North Sea Lubricants B.V. използва висококачествени базови масла и добавки при производството на своите смазочни продукти. Компанията предлага обширна гама продукти от двигателни масла за малки двутактови мотори до двигателни масла за тежкотоварни автомобили.

Лабораторията на North Sea Lubricants внимателно провежда тестове за стабилност и други за да гарантира очакваните най-добри европейски качества на днешния развиващ се пазар.

North Sea Lubricants се цели да осигури европейско качество и обслужване на световно ниво базирано на избрани опитни и мотивирани локални дистрибутори, предлагайки най-доброто обслужване заедно с качествена продуктова гама с европейско качество.

Линкове:

http://www.northsealubricants.com/

https://www.facebook.com/North-Sea-Lubricants-BV/

banner_nsl