Vasco Filters

David Vasco е частна компания за дистрибуция, регистрирана в Белско-Бяла, Полша. Основната дейност е дистрибуция на автомобилни резервни части за всички видове леки и лекотоварни превозни средства.

През 2006 г. е въведена нова частна линия за филтри. Първо, линията VASCO FILTERS е била посветена за приложение в немски автомобили, а след 5 години на голям успех линията се разрасна до повече от 1000 артикула от маслени, горивни, въздушни и купе филтри за всички видове леки и лекотоварни автомобили.

Силните страни на VASCO FILTERS:

  • бързо въвеждане на нови продукти
  • перфектно качество отговарящо на ОЕ
  • конкурентни цени
  • пълна гама от най-масови продукти
  • опаковка с хубав дизайн и цялостна информация
  • приложени бар кодове

Филтрите на David Vasco отговарят на всички най-високи стандарти на ОЕ изисквания.

През 2007 г. David Vasco започва да изнася своите продукти в много европейски страни като Унгария, България, Белгия, Португалия, Румъния, Малта, Естония, Сърбия, Косово, Македония и Гърция.

В средата на 2008 г. е въведена нова линия навиващи се маслени филтри – FLUXAR. Гамата FLUXAR се състои от 16 най-масови артикула от навиващи маслени филтри, опаковани по 32 бр. в картонена кутия. Тази гама е високо качествени продукти произведени според ISO TS 16949 система за сертифициране, както и ISO 9001.2000.

След големия успех на бранда David Vasco, в средата на 2010 г. е въведена нова гама от плоски чистачки под името PEXA. Това предлагане се състои от универсални и посветени на стъклата чистачки за около 90% от европейския автомобилен парк.

Линкове:

http://www.vascofilters.com/

https://www.facebook.com/vascofilters/

vasco_logos

vasco fluxarpexa